Hétszeresen körözött fiatalt fogtak el Tatabányán

Nem volt mentegetőzés.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 08. 10. 14:19
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták azt a húszéves bicskei férfit, akit lopások, zaklatás, illetve pénzbírság be nem fizetése miatt keresett több rendőrkapitányság – adta hírül a Police.hu

A Készenléti Rendőrség járőrei a tatabányai Ifjúság utcába mentek, mert bejelentés érkezett arról, hogy egy tízemeletes panelházakat összekötő folyosón két hajléktalan van, és a lakók kérik a rendőri intézkedést.

Amikor a két rendőr a címre ért, látták, hogy a háztömb legfelső szintjén valóban ketten vannak: egy nő és egy férfi. Miután igazoltatták, és az adatbázisokban ellenőrizték őket, 

kiderült, hogy a húszéves férfi ellen hét körözés van érvényben.

A Tatabányai Törvényszék csoportja lopás miatt kereste, ugyanúgy, ahogy a tatabányai rendőrkapitányság is két ügyben, míg a veszprémi rendőrkapitányság zaklatás miatt, a dorogi rendőrkapitányság pedig egy szabálysértési ügyben pénzbírság be nem fizetése miatt. 

A férfi nem is tagadta, hogy tudott az ellene érvényben lévő körözésekről. 

A rendőri intézkedés során teljesen együttműködő volt.

A járőrök ruházatátvizsgálás után a fiatalembert megbilincselték, majd előállították a tatabányai rendőrkapitányságra, ahol a helyi rendőrök őrizetbe vették, majd átszállították a Közép-dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási Intézetbe, Baracskára.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.