Jelentős változások lesznek az 59-es villamos vonalán

Pótlóbuszok fognak közlekedni egyes szakaszokon.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 10. 11:47
null
Budapest, 2012. január 16. A Széll Kálmán téri felüljáró alatt áthaladó Tatra gyártmányú, T5C5 típusú villamosok találkoznak a BKV 59-es és 61-es vonalán. MTI/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának és archívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pótlóbusz jár az 59-es és az 59A villamos helyett augusztus 14-től a hónap végéig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A Széll Kálmán tér és a Márton Áron tér között az 59-es villamospótló busszal, a Széll Kálmán tér és a Szent János-kórház között pedig a párhuzamosan közlekedő 61-es villamospótlóval, illetve alternatív buszjáratokkal lehet utazni.

A pótlóbuszról történő átszállás esetén a pótlóbuszon kezelt jeggyel lehet tovább utazni ezen a szakaszon.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Jászai Csaba)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.