Jól ismerték a sokkolóval ártalmatlanított férfit Mosonmagyaróváron

A zavart támadó szombat délután késekkel hadonászott Mosonmagyaróvár belvárosában.

Magyar Nemzet
2023. 08. 07. 7:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyiek jól ismerik a férfit, aki szombat délután késekkel hadonászott Mosonmagyaróvár belvárosában írja a Bors. A hírek szerint a zavart férfi a tombolás után egy helyi épületben barikádozta el magát, állítólag saját magában kívánt kárt tenni. Úgy tudni, hogy a férfi korábban egy "túszt" is ejtett, de ezt végül a rendőrség cáfolta. A támadót végül a terrorelhárítás munkatársai hozták ki az épületből, miután sokkolóval ártalmatlanították. Ezt követően mentővel vitték kórházba.

A helyiek azonban egyáltalán nem voltak megdöbbenve, ugyanis kiderült, hogy a férfit látásból sokan ismerték a környéken. 

Nem egyszer láttuk, nem tudjuk, hogy hajléktalan-e vagy sem, de nagyon úgy nézett ki. Láthatóan zavart volt, sokszor beszélt össze-vissza, kicsit tartottunk tőle 

mesélte egy helyi férfi, aki úgy tudja, hogy bár túszt nem ejtett, valakibe azért belekötött. Én úgy hallottam, hogy először egy nőnek kezdett el hadonászni a késsel, őt kapta el, erre hihették, hogy túszt ejtett. De állítólag a nő az egyik rokona, és végül nem bántotta, a "bunkerébe" már egyedül ment be mondta. Hozzátette, nagyon reméli, hogy a férfi nem mostanában tér vissza.

Azért nem örülnénk, ha ilyen kattant fazonok járkálnának közöttünk, sok a családos, és nem szeretnénk, ha egy újabb agymenésekor valakinek neki menne, és tragédia történne. Nem beszélve arról, hogy mi van, ha egy gyereknek megy neki? Vagy a rácsok mögé vagy pedig a pszichiátriára kellene szállítani

  vélekedett.

Borítókép forrása: Kisalföld/Kerekes István

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.