Kovács Zoltán: A Szent István-napi rendezvények rendben lezajlottak

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy a vasárnapi Szent István-napi rendezvények rendben zajlottak és említésre méltó fennakadás nélkül véget értek – írta a testület vezetője a Facebook-oldalán vasárnap késő este.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 08. 20. 23:48
KOVÁCS Zoltán; BORBÁS Marcsi

(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Augusztus 20. - Menetrend szerint zajlanak az állami ünnepségsorozat előkészületei (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt) Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár beszámolója szerint a rendőrség vasárnap 22 óráig országosan 359 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

A budapesti központi eseményeket kiemelten nagy érdeklődés övezte, a programokon nap közben is és a tűzijáték alatt is több százezren vettek részt – közölte a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője.

– Köszönjük a lebonyolításért felelős szervezőknek, a rendvédelmi szerveknek, az állami közreműködőknek és szervezeteknek, minden fellépőnek, kiállítónak, valamint a több százezer látogatónak, hogy hozzájárultak az idei Szent István-napi programsorozat biztonságos és sikeres lebonyolításához – fogalmazott Kovács Zoltán.

Hozzátette: az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs ezzel befejezte munkáját.

Borítókép: Kovács Zoltán (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.