Ráuszította a kutyáját egy hajléktalan egy járókelőre az Örsön, mert nem adott neki pénzt

A rendőrség nyomoz.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 08. 03. 12:31
null
Budapest, 2021. szeptember 4. A Budapesti Közlekedési Központ az utasforgalomhoz igazodóan június 1-tõl bezárt Örs vezér téri HÉV-végállomáson található jegy- és bérletpénztár, ismertebb nevén a Gomba. Az Örs vezér tere, hivatalosan Örs vezér tér Kelet-Pest egyik nagy forgalmú csomópontja. A háttérben a SUGÁR Üzletközpont épülete. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több és durvább atrocitás éri az embereket az Örs vezér téren – írja a Metropol. Korábban beszámoltak arról, hogy valaki egy fiatalra támadt rá, aki éppen a kórházba tartott, mert nem adott neki cigarettát, és a kolduscsapatok folyamatosan zaklatják az arra járókat.

A lap információi szerint egy harmincas éveiben járó nő az aluljáróban két kutyája közül az egyiket ráuszította egy járókelőre, mert az nem adott neki pénzt.

„Nagyon oda kell figyelni rájuk, mert volt már olyan eset, hogy valaki nem adott nekik pénzt, ezért a nő ráuszította az emberre a nagyobbik kutyát” – fogalmazott egy szemtanú.

Hozzáfűzte, hogy a kutya már több embert is megharapott, a rendőrség pedig már nyomoz az ügyben. 

„Múltkor pont szemtanúja voltam, amikor a kutyát ráuszította egy fiatal lányra, amiért nem adott neki aprót. Szörnyű! Én leginkább a kutyákat sajnálom” – részletezte. 

A lapnak sikerült megszólaltatnia egy szemtanút, aki névvel is vállalata, hogy beszéljen arról, milyen atrocitás érte. Richárd elmondta, hogy valamelyik nap rendőrt akart hívni, de az elkövetők elrohantak. Szólt az állatvédőknek is, akik nem vehetik gondozásukba az ebeket, ameddig nem születik rendőrségi határozat a kutyák lefoglalásáról. 

A Metropol a rendőrséget is megkereste a történtekkel kapcsolatban, de még nem kaptak választ. 

Borítókép: Örs vezér tere (Fotó: MTVA/Róka László)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.