Elgázolt egy embert a vonat Miskolcon

A miskolci rendezőpályaudvaron elgázolt egy embert a Miskolcról 20.42-kor a Keleti pályaudvarra továbbinduló Tokaj InterCity.

Forrás: MTI2023. 10. 24. 23:41
Miskolc, 2019. július 31. A miskolci Tiszai pályaudvar 2019. július 31-én. A vasúttársaság 2016-tõl folyamatosan újítja fel az 1960-as években épült betonszerkezetû perontetõket, idén az utolsó, „B” perontetõ is megújul. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miskolci rendezőpályaudvaron elgázolt egy embert a Miskolcról 20.42-kor a Keleti pályaudvarra továbbinduló Tokaj InterCity; a vonat utasait átszállítják a következő, Miskolcról a Keleti pályaudvarra tartó személyvonatra – írta a Mávinform a honlapján.

A helyszínelés végéig a miskolci fővonalon néhány késő esti vonat menetideje meghosszabbodhat, ami a csatlakozások biztosítása miatt egyes esetekben érintheti a térség mellékvonalainak közlekedését is – tették hozzá.

Borítókép: A miskolci Tiszai pályaudvar 2019-ben. (Fotó: MTI/ Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.