Megvertek egy 11 éves diákot a tornaórán, aztán az édesanyjára is rátámadtak Érden

Érd egyik általános iskolájában az egyik tanuló megtámadta az osztálytársát, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy kórházba kellett szállítani. Miután az egészségügyi intézmény feljelentést tett, néhány nappal később az édesanyjára is rátámadtak.

Forrás: Bors2023. 10. 04. 22:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szülő hívta fel a figyelmet arra, hogy az egyik érdi általános iskolában brutálisan megverték egy volt óvónő fiát. Elmondása szerint az édesanya az iskola igazgatónőjéhez fordult segítségért, aki viszont nem vette elég komolyan az ügyet – írja a Bors.

A fiút úgy megverte az egyik társa, hogy majdnem leszakadt a lépe, ami miatt sürgősen kórházba kellett szállítani. Ezután a sértett anyukája bement az iskolába, hogy megkérdezze az iskola igazgatónőjét, hogyan történhetett meg ilyesmi az intézményben. De a helyzet a visszájára fordult, mert végül még az édesanyát vonta kérdőre, hogy ismeri a támadó fél családját, miért csinál ebből ekkora ügyet

– mesélte a felháborodott szülő.

A két 11 éves tornaórán játék közben a labda megszerzéséért küzdött, ez fajult verekedésig. A feldühödött fiatal lábszáron, majd többször hasba rúgta társát, végül a labdával is fejbe dobta. A megtámadott gyerek kórházi kezelésre szorult. Az orvosi vizsgálatok 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg. A kórház végül hivatalból feljelentést is tett a rendőrségen – tudta meg a Bors.

Három nappal később a feljelentés után az anyukát futás közben egy ismeretlen tettes megtámadta, és annyira megverte, hogy ő is kórházba került

– folytatta a posztoló.

Többekben felmerült, hogy a két eset között összefüggés van, és lehetséges, hogy az elkövető családja támadta meg az édesanyát a feljelentés miatt.

Nekem ez nagyon furcsa. Félholtra verik a fiát, majd pár nappal később az édesanyát is megtámadják... Nehezen tudom elképzelni, hogy a két eset egymástól teljesen függetlenül történt volna

– fejtette ki véleményét a férfi.

A lap felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahol elmondták: a rendőrségre szeptember 28-án érkezett bejelentés, miszerint egy Érden, a Tétényi utca közelében futó nőt ezidáig ismeretlen férfi többször megütött. Az Érdi Rendőrkapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el, a körülmények tisztázása folyamatban van.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.