Baleset az M1-esen, bedugultak a fővárosba vezető utak

Forgalmi és közlekedési információk szerdán reggel.

Forrás: Útinform2023. 11. 22. 7:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, Tata térségében a 64-es kilométernél egy műszaki hibás kamion áll a leállósávon, de belóg a külső sávba. Szintén a főváros felé, Herceghalom térségében a 23-as kilométernél baleset történt. Egy sáv járható, több kilométeres a torlódás – közölte az Útinform.

A 10-es főúton, Leányvár belterületén a 33-as kilométernél két személyautó ütközött össze. A fél útpályát lezárták.

Erős a forgalom a főváros környéki főbb útvonalakon, sokan haladnak

  •  az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóút után,
  • a 31-es főúton az M0-s csomópontjánál,
  • az 51-es főúton Dunaharasztinál,
  • a Csepel-sziget útjain,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, valamint
  • a 11-es főúton Szentendrén.

A magyar–ukrán határszakaszon, a 4-es főúton Záhony határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt öt kilométert meghaladó kamionsor alakult ki.

A Duna magyar–szlovák határszakaszán Neszmély és Dunaradvány között a magas vízállás miatt leállt a komp.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontban fix munkavégzés folyik. Emiatt nem lehet ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába. Kerülni az M1-es autópályán tovább haladva, a következő, a 22-es kilométernél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.

Fontos tudnivaló, hogy a munkavégzés miatt az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, sem lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es kilométernél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya−M0-s autóút útvonalon lehet.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.