Elszórtan előfordulhat havas eső, hózápor, de napsütésre is lehet számítani

A keleti területeken vékony hóréteg is kialakulhat.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat2023. 11. 25. 8:09
A nógrádi térség kiváló idegenforgalmi adottságokkal rendelkezik, ám még nincs kiépített idegenforgalmi infrastruktúra MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Északkeleten a köd fokozatosan feloszlik, az összefüggő, vastag felhőzet fokozatosan hazánk délkeleti felére, majd délután egyre inkább a délkeleti, keleti határvidékre szorul, mögötte gyorsan vonuló felhőtömbök zavarják a napsütést – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Elszórtan valószínű havas eső, hózápor, késő estig a Miskolc–Szeged vonal szélesebb sávjában helyenként vékony hóréteg is kialakulhat.

Az ország nyugati felén, kétharmadán megélénkül, megerősödik az északnyugati szél, az Észak-Dunántúlon viharos széllökések is várhatók. Helyenként villámlás is előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 Celsius-fok között alakul. Késő estére általában –4 és +1 Celsius-fok közé hűl le a levegő.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.