Feltűnően máshol járt: a haját szagolgatta a momentumos politikus a parlamentben + videó

Nem ez az első alkalom, hogy kínos szituációba keveredett Sebők Éva, a baloldali párt országgyűlési képviselője.

2023. 11. 08. 11:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A momentumos Sebők Éva nem a felszólalásokkal volt elfoglalva a parlamentben” – fogalmazott Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán. A bejegyzés mellé csatolt videóban az látható, hogy a baloldali politikus a haját csavargatja és szagolgatja, hosszan néz maga elé, miközben felszólalások hangzanak el az Országgyűlésben.

Nem ez az első alkalom, amikor Sebők Éva feltűnően máshol járt egy-egy politikai eseményen. Tavaly szeptemberben a Momentum politikusa elaludt, amikor Orosházán – ahol korábban önkormányzati képviselő volt – részt vett egy képviselő-testületi ülésen, amin az energiavészhelyzetről tárgyaltak.

Ám arra is volt példa, hogy Sebők Éva egy parlamenti felszólalása közben nehezen találta a szavakat, és az artikulációval is gondjai akadtak.

@deakdanielofficial Mintha kicsit nehezebben találná a szavakat a momentumos Sebők Éva, ráadásul az artikuláció is nehezen megy neki, egy ponton pedig mintha öklendezne ezen a tavalyi parlamenti felvételen. #momentum #alkohol #baloldal #ellenzék #deakdaniel1992 ♬ eredeti hang - Deák Dániel

Emellett Sebők Éva korábban a Mediaworks riporterének nem tudott egyértelmű választ adni arra a kérdésre, hogy ha részt vesznek a parlament munkájában, akkor legitimnek tekintik-e a magyar kormányt:

 

Borítókép: Sebők Éva (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.