Halálos karambol történt Somogyban, veszélyes gázt szállító teherautóhoz vonultak ki a hatóságok

Torlódásra kell számítani.

Forrás: MTI2023. 11. 27. 12:48
null
Vecsés, 2017. január 18. Mentõk és katasztrófavédõk dolgoznak 2017. január 18-án a vecsési Kinizsi utcában, ahol egy családi ház udvarán kialakított fedett tanuszodából klórmérgezés gyanújával kórházba vittek nyolc óvodást és három felnõttet. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy férfi, aki személygépkocsijával tartályos teherautóval ütközött a 61-es út 146. kilométerénél, Nagybajom közelében – közölte a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták,

a műszaki mentést a kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók végzik.

Áramtalanították az oldalára borult, cseppfolyósított PB-gázt szállító teherautót, a gázt átfejtették egy másik járműbe. Már mentők is a helyszínen vannak, veszélyes anyag nem jutott a környezetbe.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.