Nyugodt nap ígérkezik csütörtökön, de már úton az újabb frontrendszer

Élvezzük ki a szép, napos őszi időt, lesz, ahol 17 fokot mutat majd a hőmérő.

2023. 11. 09. 6:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csípős időre ébredünk csütörtök reggel, az ország északi részén pedig párás, ködös táj fogadja az ott élőket, ám a délelőtt folyamán fokozatosan szűnnek majd meg a pára- és ködfoltok, és előbújik a nap az ország északi felén is, csupán egy-egy fátyolfelhő tarkítja az eget, csapadék nélkül. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint a déli szelet többfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. Késő estére többnyire 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: Met.hu

Érdemes kihasználni a mai napot, mert már úton van felénk egy újabb frontrendszer, pénteken nyugat felől érkezik egy hidegfront, jó sok esővel: eleinte csak Dunántúlon várható eső, majd délután az egész ország elázik, tíz milliméter csapadék hullhat helyenként.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.