Rejtélyes, fekete zsákban lévő holttestről találgattak Pécsett + videó

A rendőrök egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben.

Forrás: BAMA2023. 11. 06. 21:46
Forrás: Bama
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy olvasó jelezte a Baranya vármegyei hírlap szerkesztőségének, hogy Pécs Kertváros nevű városrészében több rendőrautót és mentőt is láttak a Melinda utcában, a Penny közelében. A helyszínről jelentő olvasó

látott egy fekete zsákot is, amely alatt feltételezése szerint egy holttest feküdhetett.

A hírlap újságírója délelőtt, nem sokkal 10 óra előtt a helyszínre sietett, elmondása szerint a fekete zsák még akkor is az utcán hevert, a helyszínelés pedig továbbra is tartott.

A lap az ügyben megkereste a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, akik tájékoztatták a hírportált, hogy 

november 6-án Pécsett, a Nagy Imre úton egy haláleset történt, amelynek körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Jogszabály engedélyének hiányában bővebb tájékoztatást nem áll módjukban adni.

A helyszíni fotók ide kattintva elérhetők.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Videa/BAMA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.