Tömegkarambol történt az M3-ason, nyolc jármű ütközött + fotók

Forgalmi és közlekedési információk vasárnap reggel.

Forrás: OKF, MTI, Rendőrség, Útinform2023. 11. 26. 7:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat személyautó, egy furgon és egy kisbusz karambolozott éjszaka az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged közelében – közölte a katasztrófavédelem. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset szombat este fél tíz körül történt.

Fotó: Heves Megyei Hírlap/Ládi László

Műszaki mentésre a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanítottak három gépkocsit. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Heves Megyei Hírlap/Ládi László

A rendőrség vasárnap hajnalban tudatta, hogy 

a helyszínelés és a műszaki mentés már véget ért

az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 90-es kilométerében, Ludas közelében. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

 

Helyzetjelentés az utakról

Az Útinform közlése szerint a magyar–román határszakaszon a 44-es főúton, Gyula határátkelőhely előtt a megnövekedett tranzitforgalom miatt a személyforgalmat a 140-es kilométernél elterelik, és Gyulán keresztül vezetik át, majd a 142-es kilométernél terelik vissza a 44-es főútra. A 49-es főúton, Csengersima határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza három kilométeres.

A magyar–ukrán határszakaszon a 4-es főúton, Záhony határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 15 kilométert meghaladó a kilépő kamionsor.

A Duna magyar–szlovák határszakaszán Neszmély és Dunaradvány között műszaki okok miatt bizonytalan ideig nem közlekedik a komp.

Az M0-s autóút déli szektorán az M4-es autóút felé vezető oldalon, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Az év végéig tartó munka során a 14-es kilométernél a külső és a gyorsítósávot lezárták.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 16-os kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontban fix munkavégzés folyik. Emiatt nem lehet ráhajtani az M0-s autóútra az M5-ös autópálya irányába. Kerülni az M1-es autópályán továbbhaladva, a következő, a 22-es kilométernél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül, visszafordulva lehet a főváros irányába az M0-s autóútra.

Munkavégzés miatt az M0-s autóúton az 1-es főúti csomópontban nem lehet sem felhajtani, sem lehajtani. Kerülni az 1-es főúton a 14-es kilométernél, a Törökbálint/Budakeszi csomóponton keresztül, az M7-es autópálya–M0-s autóút útvonalon lehet.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Heves Megyei Hírlap/Ládi László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.