A kiskunhalasi börtön körletfelügyelője hunyt el a hétfői balesetben

A fiatal nőt családja és kollégái gyászolják.

Forrás: Bács-Kiskun vármegyei hírportál2023. 12. 07. 19:41
Halálos baleset Kisszállásnál Forrás: BAON/Pozsgai Ákos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szörnyű baleset történt hétfő délután Kisszállás határában, az 55-ös főúton, ahol frontálisan ütközött egy személyautó egy kamionnal. Az autó sofőrje, a 31 éves nő a helyszínen életét vesztette. A balesetről korábban már a Magyar Nemzet is beszámolt.

A környéken hamar elterjedt a baleset híre, és az is kiderült, ki vezette a személyautót. 

A 31 éves jánoshalmi áldozat a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa volt,

ezt az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kommunikációs főosztályának vezetője, Makula György büntetés-végrehajtási ezredes is megerősítette – írja a Bács-Kiskun vármegyei hírportál a Bors információi alapján.

Fotó: BAON/Pozsgai Ákos

A fiatal nő körletfelügyelőként dolgozott

– írták. Hozzátették: a tragikus baleset után a kollégái tömegesen cserélték le profilképüket a közösségi médiában egy szalutáló női alakra, így tisztelegve az elhunyt fiatal nő, Zsanett emléke előtt. A kollégái kedden este a baleset helyszínén rótták le kegyeletüket. „Megemlékezést tartunk szeretett kolléganőnkről a helyszínen egy mécsessel” – fogalmaztak.

Fotó: BAON/Pozsgai Ákos

A nő rokonai, köztük a nagymamája is kifejezte fádalmát. „Drága kisunokám nincs többé” – írta közösségi oldalán az idős asszony. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejár! Nyugodj békében, testvérem!” – írta Zsanett testvére.

Fotó: BAON/Pozsgai Ákos

Borítókép: A balesetről készült kép (Fotó: BAON/Pozsgai Ákos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.