Kamion csapódott szalagkorlátnak

Jelenleg félpályán halad a forgalom Hegyeshalom felé

2023. 12. 05. 6:45
null
Üllõ, 2023. szeptember 7. Összeroncsolódott kamion 2023. szeptember 7-én az M4-es autóutat az M0-ssal összekötõ útszakaszon, Üllõnél, ahol három kamion összeütközött. Az utolsó szerelvény sofõrje, egy 64 éves férfi a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem indult balesetmentesen a reggel, 

az M1-es autópályán egy kamion szalagkorlátnak hajtott, így Hegyeshalom felé, Tatabánya térségében az 56-os km-nél a forgalom csak a belső sávon halad.

Az Útinform tájékoztatása szerint az ukrán–magyar határszakaszon levő határátkelők túlterheltsége miatt, az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 82-es km-nél lévő Borsókúti, a 142-es km-nél lévő Geleji pihenőnél és a 183-as km-nél lévő Görbeházi pihenőnél is, 

a rendőrség, kitereli az Ukrajna felé tartó teherforgalmat és az M35-M4 útvonalra a Nagykereki (RO) határ felé irányítja. 

A személygépjármű-forgalmat nem érintik az intézkedések, de az említett három pihenőnél kialakított tereléseknél torlódással lehet számolni.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó:MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.