Nem mindennapos történetről készült videó a 4-es 6-os villamoson

Kissé bizarr, de az átmenetek jól sikerültek.

Forrás: Tények2023. 12. 05. 11:33
null
Budapest, 2023. február 25. Forgalom a Rákóczi úton a Blaha Lujza térnél. Az Erzsébet és a József körút vonalában gyalogosok és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Siemens Transportation Systems által gyártott Combino típusú alacsonypadlós villamosa halad. A háttérben a Keleti pályaudvar épülete. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rögtönzött fodrászszalonná változott néhány percre a budapesti 4-6-os villamos szombaton – szúrta ki a Tények

Egy videón az látható, amint egy fiatal férfi a járaton hozta rendbe – feltehetően – egy barátja küllemét, méghozzá úgy, hogy feltérdelt az egyik ülésre, majd az előtte ülő fizuráját egy hajnyíróval – ahogy azt illik – minden oldalról megigazította.

A videón az is jól látszik, hogy a levágott a hajat a fodrász a földre dobja, illetve, többen is kiszúrták, hogy a barátja szolgáltatását élvező fiatal még a cipőjét is levette a művelethez.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.