Szilveszterkor sem áll meg a közlekedés Budapesten

Több járat is sűrűbben fog járni, valamint lesz olyan is, amelyik egész éjjel közlekedik majd.

Forrás: MTI2023. 12. 29. 9:29
null
Budapest, 2022. december 11. Esti felvételen a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 6-os járatán közlekedõ Siemens Combino Supra típusú villamosa a Blaha Lujza téri megállónál. Balra a Hotel Nemzeti Budapest - MGallery kivilágított épülete. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást az év végén – közölte a vállalat az MTI-vel.

Szilveszterkor számos nagy kapacitású járat egész éjjel közlekedik majd

– emelték ki.

A közlemény szerint az összes metró, a villamosok közül pedig a 4-es, a 6-os, a 14-es, a 17-es, a 47-es, az 50-es, az 56A, továbbá a 80-as trolibusz, valamint a 7-es busz és a 8E busz jár majd, illetve minden HÉV-vonalon egész éjjel közlekednek a szerelvények.

Szilveszterkor a nappali üzemzárás előtt a megszokottnál sűrűbben közlekedik a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos, valamint a 8E, a 85-ös és a 224-es autóbusz.

Január 1-jén, hétfőn a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi menetrend szerint járnak

– hangsúlyozták, hozzátették: a budavári sikló 15 órától közlekedik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.