Több kilométeres a dugó az M0-son

Szerda reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2023. 12. 13. 8:04
dugó, torlódás, sávlezárás Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A reggeli erősödő forgalom miatt a fővárosba vezető főbb útvonalakon már lassulás tapasztalható – közölte az Útinform.

Torlódás kezd kialakulni

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán,
  • az M0-s autóút keleti szektorának nagyobb csomópontjaiban,
  • az M2-es autóúton Fótnál,
  • a 2-es főúton Dunakeszi térségében,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Szentendrén,
  • a 31-es főúton Maglódnál,
  • az 51-es főúton Dunaharaszti térségében és
  • a Csepel-sziget útjain.

A 86-os főúton, Balogunyom térségében a 74-es kilométernél korábban egy kamion kigyulladt. A tüzet eloltották, a fél útpályát még zárva tartják.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a 14-es kilométernél egy műszaki hibás kamion okoz több kilométeres torlódást, a jármű a legbelső sávban vesztegel.

Az 51-es főúton, Kalocsa térségében a 115-ös kilométernél korábban egy kamion árokba hajtott. A forgalomkorlátozást feloldották, a műszaki mentését a reggeli órákban végzik.

Kigyulladt egy lakóház a 71-es főút mellett, Balatonakarattyán. Az oltás idejére a tűzoltók az utat teljes szelességében lezárták a 6-os kilométernél, kerülni önkormányzati utakon lehet.

A katasztrófavédelem egy gyulai karambolról számolt be, két autó ütközött össze a Csabai úton. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést, és áramtalanították az egyik autót. Forgalmi akadályra kell számítani az érintett területen.

Összeütközött egy személyautó és egy teherautó Tégláson, a Dózsa György utcában. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanítanak. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Jó hír a Pilisben közlekedőknek, hogy a Budakalász–Dobogókő–Esztergom összekötő úton feloldották a forgalomkorlátozást, így már nem kell hosszabb kerülőt tenni. Komárom-Esztergom vármegyében viszont a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Süttő és Vértestolna közötti úton a Tardos és Bikol közötti útszakasz.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.