Bravúros életmentés a kegyetlen télben, a karjukban vitték haza a rendőrök az idős nőt

Remegett, nem tudott kommunikálni, azt sem tudta, hol van.

Forrás: Police2024. 01. 11. 13:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik katymári szociális intézményéből értesítették szerda délután a rendőrséget, mert egyik lakójuk eltűnt – adta hírül a rendőrségi portál

Az idős asszony lenge öltözetben indult el, térben és időben nem tudott tájékozódni. A bajai és bácsbokodi rendőrök és szolgálati kutyájuk, a katymári polgárőrök és egy mobil hőkamerás autó azonnal az időskorú keresésébe kezdett. Több órás kutatás után, este háromnegyed kilenc környékén a bácsbokodi rendőrök szolgálati kutyájukkal egy fasorban, a nyolcvan centiméterees aljnövényzetben összekuporodva – az eltűnés helyétől körülbelül öt kilométerre – találták meg az asszonyt. 

Ekkor már a tartós mínusz fokoktól remegett, nem tudott kommunikálni, valamint láthatóan ki volt merülve. A rendőrök azonnal betakarták és beültették autójukba az időskorút, akit hazaszállítottak. A szociális intézményhez hívták a mentőszolgálat munkatársait, ők megvizsgálták az idős nőt.

Borítókép: Police.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.