Ennyi volt, utoljára ússza át a Dunát a nemzet rozmárja

Februárban.

Forrás: Veol2024. 01. 05. 12:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A váci úszás már búcsúúszás lesz február 24-én, a téli Dunában úszni nagy kihívást jelent számomra” – fogalmazott a Veolnak ifj. Schirilla György, akit elképesztő hidegtűréséről és arról ismernek a legtöbben, hogy jeges vízben úszik télen. 

A portálnak beszélt arról is, hogy a Balatonban még gyakrabban merül, nagy örömmel fogadják minden évben Fonyódon, ahol március másodikán veti majd magát vízbe. Hozzáfűzte, szintén márciusban lesz 63 éves, több szokása is megváltozott már, de a mozgással nem hagy fel, szeretne visszatérni a jógázáshoz, mert az kiváltja a csontkovácsot és a masszőrt.

Beszélt arról is, hogy egy ideje már az írásra is koncentrál, ami sok idejét leköti. Első kötetét általános iskolásoknak írta, most egy óvodásoknak szóló versesköteten dolgozik, szinte minden nap ír egy verset. A nemzet rozmárja elárulta az is, hogy mit fogadott meg szilveszterkor. Schirilla György, legújabb elhatározása, hogy a vacsorát beszünteti.

Borítókép: ifj. Schirilla György (Fotó: Nagy Lajos/Napló)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.