Pólóban, a hóban fekve találtak meg egy eltűnt nőt a monori rendőrök

Édesanyja úgy vélte, öngyilkos akart lenni.

2024. 01. 25. 18:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn este aggodalmas bejelentés érkezett: eltűnt egy nő, édesanyja úgy vélte, öngyilkos akart lenni – számolt be Facebook-oldalán a Pest vármegyei rendőrség. 

A monori rendőrök a környék átvizsgálása után a nő korábbi munkahelye felé vették az irányt. A település utcáit járták, amikor késő este a szolgálati kocsi fényszórói a távolban egy fehér autót világítottak meg. Közelebb érve vált bizonyossá, hogy ez az a kocsi, amellyel a 32 éves nő távozott otthonról, a következő pillanatban megpillantották a nőt is.

 Egy vékony pólóban és nadrágban, mozdulatlanul feküdt a hóban

– írták. A nő eszméletlen volt, szólongatásaikra nem reagált, de lélegzett. Az egyik egyenruhás karjánál fogva felemelte, a járőrautóhoz kísérte, ahol visszanyerte ugyan az eszméletét, de még mindig nem tudott kommunikálni és át volt fagyva. Beültették a fűtött kocsiba és mentőt hívtak. 

A mentők stabilizálták hipotermiás állapotát – testhője 31 ºC-ra csökkent – , majd kórházba vitték.

Borítókép: Az átfagyott nőt kísérik a monori rendőrök (Forrás: Facebook/Pest vármegyei rendőrség)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.