Az MTVA újságírója fontolgatja, hogy bepereli a DK-s Rónai Sándort + videó

A Gyurcsány-párt európai parlamenti képviselője azt kérdezte Császár Attilától, hogy szokott-e gyermekek nadrágjában turkálni. Rónai Sándor ezt követően le is hülyézte a riportert, amit később megpróbált letagadni.

2024. 02. 26. 16:47
RÓNAI Sándor
Gyõr, 2019. október 12. Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselõje felszólal a Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen elnevezésû rendezvényen a gyõri városháza elõtti téren 2019. október 12-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megvádolt és „lehülyézett” Császár Attila a Magyar Nemzetnek azt mondta az ügyről, hogy szintet lépett Rónai Sándor és a Demokratikus Koalíció (DK). 

Az újságíró szerint a gyermekek ügyén próbál felkapaszkodni és politikai tőkét kovácsolni a DK. Császár Attila a történtek után jogi lépéseket fontolgat.

A vasárnapi ellenzéki tüntetésen a Magyar Nemzet Rónai Sándorral és a demonstrációval kapcsolatban is kérdezte a Demokratikus Koalíció politikusait. Barkóczi Balázs azonban pedofilsegítőnek nevezte stábunkat, ezzel utasította el a válaszadást. Gréczy Zsolt pedig egyenesen kiállt Rónai Sándor mellett. Szerinte minden rendben van azzal, amit a DK-s európai parlamenti képviselő mondott.

Borítókép: Rónai Sándor, a DK európai parlamenti képviselője (Fotó:MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.