Brutális baleset történt az 1-es főúton

Egy személyautó egy kamionnal ütközött össze, előbbiből szinte semmi nem maradt.

2024. 02. 29. 8:35
Biatorbágy, 2024. február 29. Összeroncsolódott személyautó az 1-es főút 10-es és 11-es kilométerszelvénye közötti szakaszon 2024. február 28-án. Az autó áttért a menetiránnyal szemközti sávba és összeütközött egy kamionnal. Két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból a tűzoltók, mindketten súlyosan megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeroncsolódott egy személyautó az 1-es főút 10-es és 11-es kilométerszelvénye közötti szakaszon. Az autó áttért a menetiránnyal szemközti sávba és összeütközött egy kamionnal. 

Két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból a tűzoltók, mindketten súlyosan megsérültek. 

A balesetről az MTI közölt képeket (borítóképünkön). 

Emellett baleset történt az 51-es főúton, Kiskunlacházánál, három személygépkocsi ütközött össze. A 39-es kilométernél a forgalom félpályán halad.

Az Útinform információi szerint sokan haladnak az M0-s autóúton, torlódik a forgalom, Ecser térségében a 48-as kilométernél. Az M1-es autópálya irányába négy-öt kilométeres a szakaszos torlódás, az ellenkező oldalon egy-két kilométeres.

Erősödik a forgalom a kora reggeli órákban, telítettek a sávok a főváros felé az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton Solymártól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Az M30-as autópályán, a 33-as kilométernél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es kilométernél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

Az M43-as autópályán, az M5-ös autópálya felé, a Tisza-hídon a dilatációs szerkezet javítják. A 17-es kilométer közelében egy hosszabb szakaszon a külső sávot lezárták.

Borítókép: Összeroncsolódott személyautó (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.