Fájhat a fejünk az idő miatt, a napot is csak mutatóba látjuk + videó

Az ország nagy részén tovább folytatódik a borongós idő.

2024. 02. 23. 6:46
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előző napokban tapasztaltakhoz hasonlóan pénteken is hazánk nagy részén, főként az ország északi részében döntően erősen felhős vagy borult idő várható.

A HungaroMet információi szerint kisebb esőre, záporesőre is számítani lehet.

A nap folyamán a felhőzet időszakosan elvékonyodhat, szakadozhat, helyenként a nap is előbukkanhat. A délies szél továbbra is sokfelé lesz élénk, amit helyenként erős lökések kísérhetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 Celsius-fok között valószínű, az északi határszélen lesz hűvösebb az idő. Késő estére 7 és 13 Celsius-fok közé hűl le a levegő.

A Köpönyeg.hu arról ír, hogy erős melegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket, de az egészséges szervezetre is hatással lehet.

Az arra érzékenyeknél fejfájás, alvászavar, fáradékonyság jelentkezhet,

továbbá fizikai és szellemi teljesítő képességünk is romolhat. Ennek köszönhetően sokaknál figyelmetlenség, koncentrációs zavar jelentkezhet, ami növeli a balesetek előfordulásának kockázatát.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.