Havas Henrik bocsánatot kért lapunk két publicistájától

„Ebben a helyreigazításban nincs helye magyarázkodásnak, egyszerűen arról van szó, hogy valótlan tényeket állítottam az írásomban” – írta Havas.

2024. 02. 04. 8:57
Havas Henrik (Fotó: Nemzeti Sport)
Havas Henrik (Fotó: Nemzeti Sport)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Sajnálom, hogy a január 20-i bejegyzésemben valótlanul állítottam azt, hogy Pilhál Tamás a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán szerzett diplomát. Továbbá beismerem, hogy a valóságban nem hívott fel édesapja, Pilhál György, hogy megkérjen arra, hogy a szigorlaton legyek elnéző a fiával – tette közzé Facebook-oldalán pénteken, éjfél előtt pár perccel Havas Henrik. 

Az egykor médiaiskolát üzemeltető „Tanár úr” kijelentette: Ebben a helyreigazításban nincs helye magyarázkodásnak, egyszerűen arról van szó, hogy valótlan tényeket állítottam az írásomban, ezért a két érintettől (Pilhál Művek) ezúton is elnézést kérek!

Havas egyenesen felhatalmazta lapunkat arra, hogy a bocsánatkérést teljes terjedelmében közzétegyük, „kárpótlásul” pedig újraközölte januári bejegyzését arról, hogy minden hétvégén megveszi a Népszavát és a Magyar Nemzetet, de először mindig a sportújságot lapozza át, csak éppen kihagyta belőle a hozzáköltött részt arról, hogy Pilhál György egykoron felhívta. 

Lapunk piblicistája egyébként péntek reggel megjelenő cikkében már leírta: Soha életében nem találkozott a szemüvegszár-rágcsáló emberrel, hál’ Istennek.

Borítókép: Havas Henrik (Fotó: Nemzetisport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.