Hatmilliós szerződésben áll Újbuda önkormányzata a pedofília gyanújával őrizetbe vett pedagógiai asszisztenssel + videó

Nem lehet tudni, hogy konkrétan milyen munkát végez Gy. Péter cége az újbudai önkormányzatnak. László Imre agresszív módon hárította a Magyar Nemzet kérdéseit.

2024. 03. 06. 16:19
LÁSZLÓ Imre
Budapest, 2018. szeptember 17. László Imre, a Demokratikus Koalíció képviselõje interpellál az Országgyûlés plenáris ülésén 2018. szeptember 17-én. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerződésben áll a DK-s vezetésű Újbuda önkormányzata a pedofília gyanúja miatt őrizetbe vett, most éppen öngyilkossági kísérlete miatt Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben fogva tartott Gy. Péterrel. A pedagógiai asszisztens a rábízott gyerekkel, vagy gyerekekkel fajtalankodhatott a XI. kerületi Szivárvány Óvoda alkalmazottjaként. 

Kiderült, a DK-s László Imre vezette önkormányzat hatmillió forintos szerződésben áll Gy. Péter cégével – hívta fel a figyelmet a KDNP országgyűlési frakcióvezetője. 

Simicskó István a Magyar Nemzetnek megdöbbentőnek titulálta az ügyet. 

 

Azt nem tudni egyébként, hogy a pedofíliával gyanúsított Gy. Péter valójában milyen munkát végez az önkormányzat számára. Simicskó István a Magyar Nemzetnek azt mondta, László Imrééknek válaszokat kell adni az ügyben.

A képviselő-testület szerdán zárt ülésen tárgyalt a Szivárvány Óvodában történt pedofíliagyanús ügyről. A Magyar Nemzet kérdéseket szegezett a DK-s polgármesterhez, azonban László Imre válaszokkal nem, csupán magyarázkodással rukkolt elő. A politikus azt állítja, csak a sajtó próbálja azt beállítani, hogy az önkormányzat semmit nem tesz az ügyben. A gyanúsított nevelőanyja egyébként vezető tisztséget tölt be az önkormányzatnál. Ő a Humánszolgáltató Igazgatóság igazgatója. 2023-ban pedig Pro Urbe díjat kapott László Imrééktől a szociális és nevelés területén végzett munkájáért. Többen úgy vélik, vezető szerepe miatt nem merték jelezni az óvoda dolgozói, hogy fiával problémás dolgok fordulnak elő. Gy. Péter egyébként névjegykártyája szerint talpreflexológusként is tevékenykedik. 

 

Borítókép: László Imre, a Demokratikus Koalíció képviselője interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. szeptember 17-én (Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.