Járdán gázoltak halálra egy embert Debrecenben + videó

Összeütközött, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort két autó hétfő délután Debrecenben – adta hírül honlapján a rendőrség.

Forrás: MTI2024. 03. 04. 19:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínről két súlyos, életveszélyes és három könnyebb sérültet szállítottak  kórházba. Egy ember a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette – tette hozzá az Országos Mentőszolgálat sajtószolgálata az MTI megkeresésére.

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik – közölte a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a tragédia a Faraktár utcában, a 48-as főút 1-es kilométerszelvényének közelében történt.

Borítókép: Két autó ütközött össze, majd hajtott a járdára Debrecenben, a Faraktár utcán (Fotó: Haon)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.