Összeütközött két autó Dömsödnél, Budapesten alig lehet haladni

Helyzetjelentés az utakról kedden reggel.

Forrás: Útinform2024. 03. 12. 7:26
karambol, ütközés, baleset Forrás: baon.hu/pozsgai ákos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két személyautó az 51-es főúton, Dömsödnél. A 48-as km közelében egy sávon, irányonként váltakozva engedik el a járműveket – közölte az Útinform.

 

Araszol a forgalom Budapest környékén

Élénk a forgalom a budapesti bevezető utakon. A 10-es főúton a solymári körforgalomtól erősen lelassult a közlekedés, de torlódásra készüljenek a Halásztelek, illetve a Szigethalom felől jövők is a belváros felé. Az autópályák közül az M3-as bevezetőjén tapasztalható látványos lassulás.

 

Útjavítás miatt terelik a forgalmat

Az M30-as autópályán, a 33-as km-nél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es km-nél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Baon.hu/Pozsgai Ákos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.