Robbantgatnak Tatán, készítse a lelkét, nehogy szívroham legyen belőle

Hétfőn és kedden is.

Forrás: Kemma2024. 03. 18. 14:54
null
Tata, 2023. november 25. Vadludak szállnak az Öreg-tó felett Tatán, a Vadlúd Sokadalom fesztivál helyszínén 2023. november 25-én. Háttérben az Eötvös József Gimnázium és a Szent Kereszt felmagasztalása templom. A tatai Öreg-tavon telelõ vadludak akár 5000-6000 kilométeres távolságból, Skandinávia és Szibéria északi térségeibõl érkeznek Magyarországra. Az elsõ csapatok szeptember végén, október elején jelennek meg, majd márciusban indulnak vissza sarkvidéki fészkelõ területeikre. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robbantás miatt két napig lesz nagyobb hanghatással járó gyakorlatozás Tatán – adta hírül a Kemma, miután a tatai dandár közösségi oldalán számolt be arról, hogy az MH Klapka György 1. Páncélosdandár közepes hanghatással járó robbantási foglalkoztatást helyt végre Tatán, a laktanya B gyakorlóterén. 

A robbantás miatti hangokra hétfőn és kedden lehet számítani. 

Egészen pontosan március 18-án reggel kilenc órától délután öt óráig lehet számítani a zajokra, kedden is ugyanez a program. 

Megjegyzik, a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.