Több kilométeren araszol a kocsisor az M0-son

Torlódásokra lehet számítani az utakon.

2024. 03. 25. 18:11
null
Letenye, 2020. július 11. Várakozó autósok az M7-es autópályán a magyar-horvát határátkelõ elõtt, Letenyénél 2020. július 11-én. A határátkelõnél 2 órás várakozással kell számolni, mert a horvát hatóságok kötelezõen regisztrálják belépõket. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arrafelé jelenleg nem kell torlódásra számítani. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Gyál térségében korábban egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött – közölte az Útinform.

A 36-os kilométernél a forgalomkorlátozást már feloldották, azonban a több mint hat kilométeres torlódás csak lassan oszlik. Azt javasolták, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

A 45-ös főúton, Szentes térségében egy kisbusz árokba hajtott. A 20-as kilométernél a forgalmat megállították.

Az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelő előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 kilométert.

Túlméretes járműszerelvények miatt Letenyéről az M7-es autópálya–M0-s autóút–M1-es autópálya–M15-ös autópálya útvonalon lehet korlátozásokra számítani. A járműóriásokat sárga villogóval felszerelt kocsikkal kísérik, de alkalmanként a forgalmat is leállítják.

Borítókép: Várakozó autósok az M7-es autópályán (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.