„A választás tétje egyszerű: háború vagy béke”

A háborúpárti nyomás napról napra nő mind a dollárbaloldal, mind pedig Brüsszel részéről.

Forrás: Facebook2024. 04. 22. 13:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a közösségi oldalán tett közzé kampányvideót Kecskemétről, Szemereyné Pataki Klaudia fideszes polgármester rendezvényéről. A miniszteri biztos a beszédében hangsúlyozta:

Június 9-én létfontosságú választás lesz, a választás tétje egyszerű: háború vagy béke.

Nacsa Lőrinc kiemelte: a Fidesz–KDNP legerőteljesebb EP-választási kampánya kezdődött meg, hiszen ezzel a téttel, a háború vagy a béke kérdésével nem lehet viccelni. Hozzátette:országszerte ötvenezer aktivista segíti a munkájukat, és 1200 helyen gyűjtik a támogatói aláírásokat.

Nacsa Lőrinc kiemelte: Kecskeméten tömegével mentek a standhoz aláírni a béke mellett, de a következő hetekben is minél több embernek szeretnék megadni a lehetőséget, hogy aláírásukkal kifejezzék a béke iránti vágyukat. 

– A háborúpárti nyomás napról napra nő mind a dollárbaloldal, mind pedig Brüsszel részéről, ezért június 9-én mindenkire szükség van, hogy megőrizzük hazánk békéjét és biztonságát, támogassuk a Fidesz–KDNP jelöltjeit

– hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

 

Borítókép: Felvétel a kampányrendezvényről (Forrás: Facebook/Nacsa Lőrinc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.