Ellepte a hó a Kékestetőt és van itt erről néhány káprázatos fotó is

Április végén.

Forrás: MTI2024. 04. 22. 11:40
null
Kékestetõ, 2024. április 22. A drónnal készült képen havas táj Kékestetõn 2024. április 22-én. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április vége ide vagy oda, az időjárást nem különösebben érdekli, hogy ilyenkor mi a szokás idehaza, így az ország néhány pontján esett egy kis hó, erről korábban a Magyar Nemzet is beszámolt. A hónap kilencedik napján Szentendrén esett hó, a tizenhatodikon az Írott-kő havazódott be, erről bővebben ide kattintva olvashat, aztán jött a sorban a Bükk is. 

Úgy tűnik, hogy az események tömkelegéből a Kékes sem maradhat ki, ugyanis az MTI-fotók arról tanúskodnak, hogy a Kékestetőn is áll a hó. valahogy így néz most ki a hóhelyzet a helyszínen. 

Fotó: MTI/Komka Péter

Egyébként az időjárást tekintve ez a hét sem kecsegtet sok jóval, korábban arról is beszámoltunk, hogy zord idővel indul a hét, bár hétfőn elég jó esély van arra, hogy kisüssön a nap, ami nem feltétlenül utolsó a hónap vége felé. Néhol egy kis esőre is érdemes számítani.

Fotó: MTI/Komka Péter

Ez tehát a helyzet 2024. április 22-én Magyarországon, az időjárást tekintve. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.