Fogta a fejét a férfi, amikor rájött, hogy ellopták a tizenötmilliós autóját a gyógyfürdő elől + videó

Lopás, pénzmosás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Komáromi Járási Ügyészség két férfi ellen, akik közül az egyik a gyógyfürdőben talált kulccsal a parkolóból ellopott egy jelentős értékű gépkocsit, amelyet másnap már el is adott a másik vádlottnak.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 04. 30. 12:13
gyógyfürdő
Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éppen nyugodtan fürdőzgetett Komáromban tavaly március 26-án egy férfi, amikor rájött, hogy az öltözőben elveszítette a 14 és fél millió forintos autójának az indítókulcsát, amit közben valaki megtalált.

Utóbbi a gyógyfürdő előtti parkolóban megkereste a kocsit, a talált kulccsal kinyitotta és ellopta az autót, amellyel hazament Kisbérre. Bár még aznap leszedte a lopott gépkocsi eredeti rendszámtábláit, a járműre szlovák hatósági jelzéseket helyezett fel, majd Debrecen környékére ment, ahol – az időközben meghalt –  ismerőse segítségét kérte a gépkocsi értékesítéséhez.

A két férfi másnap Budapestre ment a gépkocsival, ahol azt egy dunaharaszti férfinak kétmillió forintért értékesítették. A nyomozó hatóság a gépkocsit a vevőtől lefoglalta.

Az ügyészség a vádiratban a tolvaj férfival szemben börtönbüntetésre, közügyektől való eltiltásra, egymillió forint összegű vagyonelkobzásra, a tőle gépkocsit megvásárló férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.

A videón a gépkocsi kulcsát megszerző férfi látható, ahogyan a parkoló felé halad, majd elhajt a lopott autóval. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.