Holttestet találtak egy kertben

A kiskutyája nem hagyta magára halott gazdáját.

2024. 04. 06. 14:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy neszmélyi olvasójától kapott egy fotót a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál, amelyen egy családi ház kertjében rendőrségi helyszínelők vizsgálnak egy holttestet. Az informátor szerint a helyszínen egy állatvédő szervezet munkatársai is kint voltak, és egy kisebb termetű kutyát el is vittek.

Holttestet találtak egy kertben
Fotó: KEMMA/olvasói felvétel

A Tatai Civil Állatvédőket a rendőrség hívta ki Neszmélyre, egy lesoványodott, rossz állapotban lévő kis tacskóhoz – mondta a lapnak a szervezet vezetője, Nagy Éva. A helyszínelők nem egy másik kutya tetemét vizsgálták, sajnos

a kutya idős gazdája hunyt el.

Az állatvédők szerint a kiskutya hetek óta biztosan nem kapott rendesen enni. Mégsem tágított el a gazdája mellől, és hetekig vigyázhatta a mozdulatlan testet. A vármegyei rendőr-főkapitányság is megerősítette a lap információit. Az idős férfit hosszú ideje nem látták a környékbeliek, ezért a polgárőrök ellátogattak hozzá. Ők értesítették a rendőrséget. Az biztos, hogy az idős férfi már több napja elhunyt.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást indított az ügyben.

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A kutyát azonnal állatorvoshoz vitték, szerencsére gyorsan helyre fog jönni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kisalföld/Nagy Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.