Küzdenek a fiú életéért, aki fotózás miatt szenvedett súlyos balesetet Egerben

Értesülések szerint az áldozat testének hatvan százaléka megégett.

2024. 04. 27. 15:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti Honvédkórházban küzdenek azért a tizenkilenc éves fiatalért, aki egy tehervagonra mászott fel csütörtökön az egri vasútállomáson, ahol megrázta a nagyfeszültségű áram – számolt be a Tv2 hírműsora, a Tények.

Ahogy arról a Magyar Nemzet már beszámolt, mentőhelikopter vitte kórházba a súlyos balesetet szenvedett fiút.

A vonatok fölött húzódó vezetékekben óriási, 25 ezer voltos feszültség van, a végzős gimnazista fiút brutális áramütés érte, majd lezuhant a vonatról. A teste 60 százaléka megégett

a Tények információi szerint.

 

A család is nyilatkozott

A sokkos édesapa éppen a kórházba indult, ám kamerán kívül elmondta, hogy mélyaltatásban tartják a fiát. Pénteken pedig CT-vizsgálatot végeztek az orvosok, hogy kiderüljön, a fiú belső szervei is sérültek-e.

Egy rokon szerint mindenki értetlenül áll a történtek előtt, a kitűnő tanuló fiúra nem jellemző, hogy életveszélybe sodorná magát. A baleset mindenkit lesújtott a községben, ahol élt.

A fiatal társasága fotókat akart készíteni a vonattal a háttérben,

de a szórakozásból majdnem tragédia lett. A középiskolás felmászott az egyik kocsi tetejére, hogy belenézzen, ekkor érte a brutális erejű áramütés.

Egy neves egri gimnáziumba jár az áramütést szenvedett fiatal, egyetemre készült. Osztálytársait és tanárait is megdöbbentették a történtek, és bíznak a felépülésében.

A MÁV pénteken közleményben ismét felhívta a figyelmet, hogy a vasúti felsővezeték akkor is életveszélyes, ha nem érnek hozzá. Aki két méteren belül megközelíti, halálos áramütést szenvedhet.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MÁV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.