Megütötte és fellökte egyik diákját egy tanár + videó

A többi pedagógus és tanuló szerint a férfinak a 12 éves gyerek származásával volt problémája.

Forrás: Tények2024. 04. 10. 15:55
Erőszak, bűnözés
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő felvételt készítettek a diákok egy budapesti általános iskolában. Az egyik hatodik osztályos fiút felpofozta és fellökte a történelemtanára, ezt a gyerek osztálytársai vették videóra és elküldték a szülőknek. A többi pedagógus és tanuló szerint a férfinak a 12 éves gyerek származásával volt problémája. A tanárt azonnal elbocsátotta az iskola – hívta fel a figyelmet a Tények.

A Tények úgy tudja, hogy a néhány hónapja tanárként dolgozó ötven év körüli férfi egy másik fiút akart kiküldeni az osztályteremből, hallani is, ahogy kiabál. A felvételen látszik, hogy a megtámadott fiú nem felesel és nem agresszív, a tanár mégis a hozzá közelebb lévő fiún vezette le a dühét nem azon, akivel előtte kiabált.

A bántalmazott fiú, sem az iskolatársai, sem a tanárok szerint nem problémás, az ütés és rángatás után véraláfutásai lettek, de otthon csak félszavakban merte elmesélni, hogy mi történt.

A fiú szülei a békés megegyezés érdekében eltekintettek a feljelentéstől, viszont azt kérték az iskolától, hogy küldjék el a verekedő tanárt. Az intézmény vezetője ezzel egyetértett, és haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.