Szentkirályi Alexandra: Budapestnek nincs még öt éve arra, hogy Karácsony Gergely megpróbáljon felnőni a feladathoz

A jelenlegi főpolgármester a XXII. kerületre vonatkozó ígéreteit sem tartotta be.

2024. 04. 11. 13:14
Budafok-Tétény Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budafok-Tétény is megelégelte Karácsony Gergely ígérgetését – mutatott rá Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje csütörtökön Karsay Ferenc XXII. polgármester aláírásgyűjtésén vett részt.

A helyiek azért gyűltek össze, mert besokalltak attól, hogy mennyi kampányígéretet tett a főpolgármester 5 éve, amikből szokás szerint nem valósított meg semmit

– írta Szentkirályi Alexandra. Karácsony Gergely megígérte, hogy korszerűsítik a villamosmegállókat, hogy az alacsonypadlós járatok elérhetővé váljanak babakocsival és kerekesszékkel is. Továbbá a XXII. kerületbe ígért főútfelújítások sem valósultak meg – sorolta a be nem váltott ígéreteket a főpolgármester-jelölt.

Budapestnek nincs még öt éve arra, hogy Karácsony Gergely megpróbáljon felnőni a feladathoz.

– hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Az eseményen készült kép (Frrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.