A baloldal még a budai elitkerületet is le tudta zülleszteni

Szentkirályi Alexandra is szemügyre vette az egyre romló körülményeket.

2024. 05. 02. 20:30
Szentkirályi Alexandra Kerületjárás az I. kerületben.
Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra Budapest I. kerületébe látogatott, ahol megnézte, hogy a baloldali kerületvezetés nemtörődömsége milyen problémákat okozott az elmúlt közel öt év alatt. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje tapasztalatait a közösségi oldalán is megosztotta.

A baloldali kerületvezetés V. Naszályi Márta vezetésével ugyanolyan lagymatag, mint a Karácsony-féle városvezetés

– írta Szentkirályi Alexandra. 

A Széna tér I. kerületi részével ebben a ciklusban nem foglalkoztak. A köztisztaság a Vérmező és a Krisztinavárosi Hajléktalanszálló környékén egyaránt borzalmas, holott 2019-ig itt is rend és tisztaság volt – jelezte a kormánypártok jelöltje. Hozzátette: éles a kontraszt, hiszen a kormány hatáskörében, a gondozott és felújított várnegyed mutatja, hogy milyen az, amikor a kerülettel törődik valaki.

A kormánnyal való együttműködés hiányában a kerületi problémákat nem lehet megoldani – mutatott rá Szentkirályi Alexandra. Hozzátette: 

ezért is kell változás az I. kerületben! Hajrá, Böröcz László!

 

V. Naszályi Márta halmozza a botrányokat

A Magyar Nemzet már többször beszámolt a baloldali kerületvezetés botrányos ügyeiről. Emlékezetes amikor a polgármester cukrászdákat akart bezáratni, majd emiatt vesztegetési botrányba keveredett. Néhány hónapja a piaci ár több mint kétszereséért szereztek be informatikai és kommunikációs eszközöket egy felújításhoz a kerületlakók pénzéből. A legfrissebb eset pedig az, hogy ismét korrupciós botrányra derült fény az I. kerületben. Az önkormányzat balliberális vezetője, V. Naszály Márta több millió forintos jutalmakat osztott ki munkatársainak az I. kerületiek pénzéből 

Borítókép: Kerületjárás az I. kerületben (Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.