Bedugult az M7-es, más utakon sem jobb a helyzet

Forgalmi és közlekedési információk pénteken délután.

2024. 05. 10. 17:19
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szakaszos lassulás, időszakos torlódás tapasztalható az erős forgalom miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Budaörs és Törökbálint között – közölte az Útinform.

Az 1-es főúton sem jobb a helyzet: Komárom belterületén összeütközött két személyautó és egy kerékpáros. A 85-ös kilométernél félpályán halad a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon összeütközött több jármű az 5-ös főút csomópontjánál. A 26-os kilométernél csak egy sávon lehet haladni, torlódik a forgalom.

Az M6-os autópályától szakaszos torlódás alakult ki, ráadásul a kínai delegáció miatt is várható, hogy megállítják az autóút forgalmát.

A delegáció az M5-ös autópályán hagyja el Budapestet, és az M0-s autóút–M4-es autóút útvonalon halad a repülőtér felé. Az ellenkező oldalon, Péceltől Vecsésig a délutáni csúcs miatt araszolnak a járművek.

Vásárosdombó és Sásd között pedig egy motoros és egy személyautós karambolozott a 611-es főúton. A 10-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. Veszprém irányába a külső sávot zárták le, ugyanis a 8-as főúton, Hajmáskér térségében műszaki hibás lett egy kamion.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.