Deutsch Tamás: Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első

– Nagyon világos az a hitvallás, aminek jegyében valamennyi fideszes és kereszténydemokrata európai parlamenti képviselő végzi a munkáját az Európai Parlamentben, nekünk Brüsszelben is Magyarország az első – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, a Fidesz–KDNP EP-listavezetője csütörtökön a Heves vármegyei Hatvanban.

Forrás: MTI2024. 05. 09. 19:30
DEUTSCH Tamás
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője beszédet mond a Fidesz-KDNP európai választási kampányindító rendezvényén a Millenárison 2024. április 19-én. Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mi arra esküdtünk föl, hogy a polgároktól kapott bizalommal élve a magyar nemzeti érdeket képviseljük az európai döntéshozatalban, nagyon határozottan, következetesen. Ha kell, a küzdelmet, a harcot is vállalva folytattuk az európai parlamenti képviselői munkánkat – fogalmazott Deutsch Tamás Hatvanban. 

A Fidesz–KDNP EP-listavezetője azt mondta, június 9-én ötödik alkalommal dönthetünk arról, kik képviseljék Magyarországot az Európai Parlamentben. Emlékeztetett, hogy az eddigi négy európai parlamenti választáson a Fidesz–KDNP listája kapta a legtöbb szavazatot. 

Deutsch Tamás úgy fogalmazott: 

– Sokszor mondjuk el, de nem lehet elégszer elmondani, soha nem volt még akkora tétje az EP-választásoknak, mint 2024-ben.

Szavai szerint Európa sorsfordító időket él, az a legfontosabb kérdés, hogy tovább sodródik-e Európa a háború irányába, vagy a békepárti álláspont lesz az uralkodó.

 Június 9-én az a tét, hogy a Fidesz–KDNP kellő erővel tudja-e képviselni a magyar polgárok békepárti akaratát

– vélekedett Deutsch Tamás, majd hozzátette,

Magyarországon a helyzet világos és egyértelmű, egyedül a Fidesz és a KDNP képvisel békepárti álláspontot, a teljes magyar ellenzék, a teljes dollárbaloldal egyre durvább háborúpárti álláspontot képvisel.

A képviselő mindenkit arra kért, menjen el szavazni, mert ha álláspontjuk nem kerül többségbe, Európa súlyos háborús konfliktusba sodródhat.

Borítókép: Deutsch Tamás (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.