Elesett az M7-es, pedig még nincs is hétvége

Országszerte torlódik a forgalom az utakon.

2024. 05. 16. 17:18
Illusztráció Fotó: Filep István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karambolozott egy személygépkocsi és egy busz az M7-es autópályán, Letenye felé, Tárnok térségében – közölte az Útinform. A 24-es kilométernél a belső sávot lezárták,

a torlódás közel nyolc kilométeres.

Felhívták a figyelmet, hogy aki teheti, az M6-os autópályán kerüljön Ráckeresztúrig, majd Martonvásárnál hajtson fel az M7-es autópályára. 

De más utakon sem sokkal jobb a helyzet: Szentendre belterületén a 11-es főúton egy műszaki hibás busz foglalja el a külső sávot a 18-as kilométernél, a torlódás már az M0-s autóúton a Megyeri hídig tart.

Az M0-s autóúton a keleti szektorban, az M5-ös autópálya felé Pécel térségében baleset történt. Az 50-es kilométernél a belső sávot foglalják el a sérült járművek.

Keszthely térségében a 71-es főúton, két személygépkocsi szaladt egymásba, a 116-os kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. A rendőrség Sármellék felé tereli a forgalmat.

Az M43-as autópályán, a magyar-román határszakaszon, Csanádpalota határékelőnél a kilépő kamionsor meghaladta a hét kilométert.

Az M4-es autóúton utazók pedig jobb ha felkészülnek, ugyanis a Budapest felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomópontban terelés kiépítése miatt sávlezárás van készülőben az M3-as autópálya felé.

Az M6-os autópályán pedig a Pécs felé vezető oldalon a C jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 170-es kilométernél a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Filep István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.