Itt vannak a verőcei hajóbaleset után eltűntek fotói, őket keresi a rendőrség

A rendőrség az eltűnt személyek között tartja számon azokat, akiket még nem találtak meg.

2024. 05. 20. 16:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt személynek az eltűntkénti körözését adta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) – vette észre az Index. A portálon arra következtetnek, hogy ez az öt személy lehet, akik eltűntek a szombat éjszakai verőcei hajóbaleset után: 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt kéri a Dunán és a part közelében közlekedőktől, sportolóktól, horgászóktól, kirándulóktól, hogy amennyiben bármit észrevesznek, ami a balesettel esetleg összefüggésbe hozható, hívják azonnal a 112-t!

Mint azt mi is megírtuk, eddig tisztázatlan körülmények között szombat éjszaka egy szállodahajó egy motorcsónakkal ütközött a Dunán, Verőce magasságában. A motorcsónakon nyolcan utaztak, közülük csak egy ember élte túl az ütközést, aki ki tudott jutni a partra, ketten meghaltak, öt embert pedig még továbbra is keresnek. A szakértők szerint az ő túlélési esélyeik a minimálisra csökkentek.  

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.