Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kigyulladt az iskola Hajdúhadházon, ötszáz diákot kellett kimenekíteni

Átvizsgálták az épületet.

Forrás: BorsOnline2024. 05. 15. 12:24
Budapest, 2023. november 22.
Tûzoltó a katasztrófavédelem új tûzoltóautóinak bemutatóján a szervezet óbudai oktatási központjában 2023. november 22-én. A gépjármûprojekt az Európai Unió 10 milliárd 100 millió forintos vissza nem térítendõ támogatásából, a magyar állam társfinanszírozásában valósult meg.
MTI/Mónus Márton
illusztráció Forrás: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz keletkezett egy oktatási intézményben szerdán Hajdúhadházon – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján, amelyre a BorsOnline bukkant rá. 

A Szilágyi Dániel utcában lévő intézményben egy tetőtéri ablak párkánya és egy léc égett, a tüzet a helyszínen lévők még a tűzoltók érkezése előtt eloltották. 

A debreceni, a hajdúnánási és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, megbontották a tetőszerkezetet. Az épületet egy időre csaknem ötszázan hagyták el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.