Megvan, hol folytatja a dollármédiás újságíró, akinek beletörött a bicskája Magyar Péterbe

Hazai pályán marad a rutinos firkász.

2024. 05. 02. 17:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május végétől a Telexhez igazol Dezső András újságíró – adta hírül a hírportál. Mint ismert, a korábban a HVG csapatát erősítő újságíróhoz került az a rendőrségi jelentés, amely Varga Judit és Magyar Péter veszekedését írja le. A dokumentumból írt is egy nagy port kavaró cikket, ami miatt Magyar Péter követői rátámadtak, azonban akkor még a baloldali média jól láthatóan összezárt a rutinos firkász mögött. 

Időközben viszont nyilvánosságra került a HVG által megszerzett teljes rendőrségi jelentés Magyar Péter agresszív fellépéséről, a családját, a feleségét és az intézkedő rendőröket akadályozó magatartásáról. Az Origó cikkében rámutatott, a HVG tompítani, kozmetikázni próbálta a hivatalos jelentést.

Ők csak heves viselkedésről, veszekedésről írtak, a jelentés azonban megdöbbentő részleteket mutat be Magyar őrült tombolásáról.

Beszédes, hogy a legtöbb nagyobb médium, így az ellenzéki portálok is beszámoltak arról a nyilvánosságra került jegyzőkönyvről, azonban a HVG-nél egy rövid cikk sem jelent meg minderről.

Hiába kapott kezdetben Magyar Péter követőitől támadást a hírportál, a szerkesztőség is a baloldal új messiását kezdte el meglátni Varga Judit egykori férjében. Ez idővel óriási feszültségeket okozott a dollármédiában, mivel fentről azt parancsolják újságíróiknak, hogy a nőbántalmazó és erőszakos Magyar Péterről állandóan és mindig pozitívan kell beszámolniuk, és ez változásokhoz vezetett a HVG szerkesztőségében is. Áprilisban jött a hír, miszerint Dezső András tényleg távozik a HVG-től.

András nem érkezik teljesen új kollégaként hozzánk, hiszen több évig dolgoztunk együtt az előző Indexben

 – mondta Német Tamás, a Telex főszerkesztője a váltásról.

Borítókép: Dezső András (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.