Menczer Tamás: A béke a legpozitívabb üzenet

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója az ATV-nek nyilatkozott.

Forrás: MTI2024. 05. 16. 15:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háborús helyzet van, és egy ilyen helyzetben a béke nagyon pozitív üzenet, a legpozitívabb üzenet – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás az ATV egyik műsorában arra a felvetésre, amely szerint nincs pozitív üzenetük azon kívül, hogy háború vagy béke a tétje ennek a választásnak, és klasszikus pozitív választási üzenettel nem lehet találkozni, elmondta: a felvetés jogos, mert a szomszédságunkban több mint két éve háború dúl, már az előző választás idején is dúlt.

A probléma az, hogy azóta napról napra súlyosabb lett a helyzet. A francia elnök az atomfegyverekről, az atombombákról most már olyan természetességgel beszél, mintha azt mondanánk, hogy igyunk meg egy kávét vagy egy pohár vizet

 – mondta Menczer Tamás.

Hozzátette: katonákat akarnak küldeni, ez egészen nyilvánvaló, és általános sorozásról beszélnek már európai dimenzióban. – A NATO-főtitkár kiadta a jelszót, minden fegyvert Ukrajnába, akkor is, ha az összes NATO-szabályt megszegjük. Tehát a helyzet napról napra súlyosabb. Hát persze hogy erről beszélünk – jegyezte meg a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

Ilyen háborús helyzet van, és egy ilyen helyzetben a béke nagyon pozitív üzenet, a legpozitívabb üzenet

 – mutatott rá Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.