Orbán Viktor: Az egész európai közösség borotvaélen egyensúlyoz a háború és a béke között!

Most háborúpárti többség van. Ezen változtatnunk kell, méghozzá június 9-én! Csak a béke! Csak a Fidesz! – hangsúlyozta a miniszterelnök.

2024. 05. 01. 18:47
ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az egész európai közösség borotvaélen egyensúlyoz. A háború és a béke közötti választóvonalon állunk” – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök legújabb Facebook-bejegyzésében, majd kifejtette:

A legfontosabb dolog, amit ma tenni kell a politikában, még ha Brüsszel messzinek is látszik, az az, hogy békét kell teremteni. A békét a háborúzó feleken túl az tudja megteremteni, aki finanszírozza a háborút. Márpedig ezt a háborút a Nyugat finanszírozza: a brüsszeli költségvetési pénzek és az amerikai pénzek.

„A mi szavazatunk azonban befolyásolja, hogy az Európai Parlamentben, az Európai Bizottságban, az Európai Tanácsban háborúpárti vagy békepárti többség lesz.

Most háborúpárti többség van. Ezen változtatnunk kell, méghozzá június 9-én! Csak a béke! Csak a Fidesz!”

– hangsúlyozta a miniszterelnök.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.