Orbán Viktor: Az európai vezetők a háború felé tartanak

Ki kell tartani a békepárti álláspont mellett.

2024. 05. 06. 14:01
Orbán Viktor miniszterelnök
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mindig vannak zavarosban halászó emberek, akik a háborúból – ahogy ezt Pesten mondják – nézik, hogy mit lehet kihozni, és meg is próbálnak mindent kihozni belőle” – idézte Orbán Viktor szavait a Fidesz  aközösségi oldalán.  A miniszterelnök szerint

 a háborús irányzat mögött nagyon komoly erők mozdultak meg, üzleti, politikai, gazdasági erők.

A kormányfő szavait idézve azt írták, hogy az emberek többsége viszont a béke oldalán van. „Ez adja egyébként a mostani helyzet feszültségét, hogy 

egész Európában folyamatosan nő azon embereknek a száma, akik érzik a veszélyt, nem akarnak háborút, miközben az európai vezetők pedig a háború felé tesznek újabb és újabb lépéseket. 

Nekünk pedig éppen ezért ki kell tartanunk a békepárti álláspontunk mellett. Csak ez menthet életeket” – jelentette ki Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Fischer Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.