Szentkirályi Alexandra: Ne legyen ideges, főpolgármester úr!

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony Gergely leleplezte saját magát.

2024. 05. 02. 16:25
Karácsony Gergely Fotó: MTI/Purger Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Noha megértem és teljes joggal remeg a térd, de mindezt elkerülhette volna, ha dolgozni tetszik” – írta közösségi oldalán Karácsony Gergely legújabb bakijáról a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Forrás: Szentkirályi Alexandra/Facebook

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Szentkirályi Alexandra a főváros ügyeiről tárgyalt Lázár Jánossal, főként a közlekedéssel kapcsolatban kerestek közös fejlesztési lehetőségeket. Megállapodtak abban, hogy a BKV–BKK 15 ezer dolgozója is részesülhessen a kedvezményes vállalati országbérletben. Így 1250 forintért igényelhetnek évente országbérletet a MÁV–Volán-dolgozókhoz hasonlóan. 

Karácsony erre egy cinikus Facebook-bejegyzésben reagált, azonban úgy tűnik, nem figyelt a részletekre. Állítása szerint Szentkirályi Alexandra is újra megígérte májusban azt, amiről ő már februárban megállapodott a kormánnyal. A Fidesz főpolgármester-jelöltje egy órát sem váratta a válasszal: felhívta a figyelmet arra, hogy a törvénymódosítás a közbenjárására történt meg. Rámutatott a Karácsony Gergely posztjában kiemelt idézetre: „a BKK-által működtetett applikációban kiválthassák”. 

Na ez az, amit ön nem méltóztatott megoldani, ezért a saját posztjával saját magát leplezte le

– húzta alá Szentkirályi Alexandra. Mint fogalmazott, semmi nem történt az ügyben, ezért kellett neki intézkedni, hogy a 15 ezer BKK–BKV dolgozó ne essen el többé az utazási kedvezményétől. „Munkáját június 9. után továbbra is szívesen elvégzem ön helyett!” – tette hozzá.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.