Offenzívát indít a gamerek ellen egy lakberendezési áruház

Az egyik termékvonalát az Asus ROG márkával közösen tervezte – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 05. 18:14
null
Nem mindegy min játszik az ember Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban elsőként Kínában kifejezetten gamerek részére szánt termékeket vezetett be a kínálatába az IKEA, ezzel kezdetét vette az egyre növekvő méretű, és persze fizetőképesebbé váló közönség kiszolgálása a vállalatnál. Összesen hatféle termékcsaláddal kezdődött meg az offenzíva, ezek a könnyen megjegyezhető Huvudspelare, Utespelare, Matchspel, Gruppspel, Uppspel, Lånespelare neveket kapták, összesen harmincféle termék található bennük.

A gamer igények terén való tapasztalatlansága miatt az IKEA összefogott az Asus tulajdonában lévő Republic of Gamers (ROG) márkával is, az UPPSPEL szériát azzal együttműködve tervezte. Ebben többek közt állítható magasságú asztal, gördíthető kisszekrény, továbbá asztali PC padlón gördítésére használható állvány is van.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

Következő körben az IKEA gamereknek szánt termékei Japánban debütálnak majd májusban, a nemzetközi piacokon pedig októbertől lesznek elérhetőek.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Hetven év után megszűnnek az IKEA katalógusok

Az IKEA katalógusok 70 éven keresztül az egyik legegyedibb és legikonikusabb termékei voltak a bútorgyártó cégnek. A kiadványt ebben a formában idén jelentette meg utoljára a vállalat: az Inter IKEA Systems B.V., a globális IKEA franchise anyavállalata azt a döntést hozta, hogy tiszteletteljes búcsút vesz a katalógus sikeres karrierjétől, és nagy izgalommal tekint a jövőbe.

– Annak érdekében, hogy elérjük az emberek többségét, és kapcsolatba kerüljünk velük, új eszközökkel juttatjuk el hozzájuk inspiráló lakberendezési megoldásainkat – mondja Konrad Grüss, az Inter IKEA Systems B.V. ügyvezető igazgatója.

Az IKEA hivatalos közleménye szerint a vásárlóktól és az áruházakból begyűjtött tapasztalatok és vélemények halmazából kiderült, hogy az emberek a már bevált és izgalmas új eszközök segítségével ma már inkább az otthonuk kényelmében álmodoznak és tervezik meg otthonaikat.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.